• www.helsingeonline.info

Tennisklub får 28.000 til læhegn


Helsinge Tennisklub har fået 28000 kroner i støtte fra DIF og DGI's foreningspulje. Med bevillingen har klubben i samarbejde med Helsinge Hallerne fået plantet en 100 meter lang thuja hæk som fremtidig beskyttelse mod vestenvinden.


Hegnet vil give mere læ på banerne og dermed mulighed for flere spilletimer og længere sæson.


Tennisanlægget bliver dermed endnu mere attraktivt. Hertil kommer at den daglige vedligeholdelse mindskes da gruset bliver liggende længere tid, læskærmene holder længere og de kan med tiden helt undværes mod vest. Endeligt vil det pynte på idrætsområdet hvor der dagligt færdes mange mennesker, en grøn og bæredygtig løsning helt i tidens ånd.


Michael Hughes, formand for Helsinge Tennisklub, glæder sig over at det er lykkedes at få etableret læhegnet og forventer at det vil tiltrække endnu flere medlemmer til klubben og den dejlige tennissport.

Derfor en stor tak til Helsinge Hallerne for plantearbejdet og til DIF og DGI's foreningspulje for de 28000 kroner, siger ham.


Støtter foreningsidrætten

Støtten går til lokale projekter i idrætsforeninger, for eksempel til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer. Puljen kan søges om op til 300.000 kroner, men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kroner.


Alle idrætsforeninger kan ansøge puljen via Centralt Forenings Register på www.medlemstal.dk


1. december 2020