• www.helsingeonline.info

Hæver julestemning med 10.000 lys


Kvickly Helsinges direktør, John Byrian, har sat strøm til butikkens hidtil flotteste juleudsmykning, og nu bidrager over 10.000 julelys på facaden til at skabe lidt ekstra hyggelig julestemning for kunder og Helsinges borgere i den mørke tid.


- Det er på flere måder en mørk tid. Corona-pandemien har betydet, at december i år er blevet lidt mindre sjov og social, end vi havde ønsket os her i butikken. Vi ville meget gerne igen have haft butikken fyldt med børnenes julesokker og andre hyggelige ting, men i disse tider, hvor vi skal holde igen med at samles for mange ad gangen, er vi nødt til at vente til mere gunstige tider.

Derfor har Helsinge Brugsforening besluttet, at vi vil bidrage med alt det, vi kan lige nu - og det er at give kunderne og borgerne en juleudsmykning, der er flottere end noget, vi har set tidligere, fortæller John Byrian.

Det krævede mere end 70 timers intensivt arbejde at opsætte Kvicklys juleudsmykning, der består af 400 meter lyskæder og lyskæder udformet som istapper samt snefnug og iskrystaller med lys i.


I butikkens vindfang pyntes desuden med dekorationshjerter og -julegaver, som er fremstillet af genbrugsplast og genbrugstræ. For miljøet er generelt noget som Kvickly og Coop er optaget af. Selvom juleudsmykningen lyser fantastisk op, så bruger Kvicklys LED-juleudsmykning faktisk kun 500 watt i timen svarende til 1,50 kroner i timen, fremhæver Byrian.  1. december 2020

HELE

HELSINGE

HANDELSBY